اُمگا ۳ چگونه جلوی رشد سرطان را می‌گیرد؟

تحقیقات جدید می‌گوید «قاتل طبیعی درد» یا همان «سیستم اندوکانابینوئید» / Endocannabinoid System می‌تواند با فعال‌سازی اسیدهای چرب امگا ۳ با سرطان مبارزه کند.

تحقیقات جدید به رهبری «آدیتی داس» پروفسور دانشگاه ایلینوی نشان می‌دهد اندوکانابینوئیدها وقتی بدن برای مبارزه با سرطان اسیدهای چرب امگا ۳ عرضه می‌کند، تولید می‌شوند. پروفسور داس در سال ۲۰۱۷ گروه جدیدی از اندوکانابینوئیدها به نام EDP-Eas را کشف کرد و بر آن اساس پیشنهاد داد که cannabis با سرطان مبارزه می‌کند و شاید سیستم اندوکانابینوئید همان کار را در بدن انجام می‌دهد. به همین دلیل آن‌ها روی موش مبتلابه سرطان استخوان مدل رفتاری EDP-Eas را بررسی کردند.

وی متوجه شد که موش‌های سرطانی ۸۰ درصد بیشتر از سایر جوندگان سالم در بدن خود EDP-EAs داشتند.به عقیده وی این بدان معنا است که این مولکول‌ها ارتباط مستقیمی با سرطان داشته و با آن درگیر شده‌اند و سعی کرده‌اند جلوی گسترش را بگیرند. بنابراین EDP-Eas به‌عنوان بخشی از اندوکانابینوئیدها می‌تواند با سرطان از طریق جلوگیری از سرایت به سایر اندام‌ها مبارزه کند.

پروفسور داس می‌گوید مصرف رژیم غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ می‌تواند منجر به گسترش سیستم ضد سرطانی در بدن شود و این برای مبتلایانی که می‌خواهند خیلی زود مانع از توسعه سرطان در بدنشان شوند، می‌تواند مفید باشد.

مطالعه بیشتر :   محققان دانشگاه تهران موفق به کشف گونه جدید سیاه‌ماهی رازی شدند
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *